Ontmoet je Energetische Lijf in 1 dag

Laat je door Wouter meenemen op reis naar je energetische lijf.

Van denken naar weten, van geloven naar ervaren!

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam, een subtiel en gevoelig instrument waar we nog te weinig mee omgaan in het dagelijks leven. We kunnen het met onze zintuigen nauwelijks waarnemen, omdat we het niet kunnen zien, horen of ruiken. Het is echter wel voelbaar, dus helemaal onbereikbaar is het zeker niet. Deze training geeft je een sterker energetisch systeem, dat tastbaar wordt en altijd bij je blijft!

Wat heb je aan je energetische lijf?

Ons energetische lijf is in staat vitale levensenergie te transporteren door ons fysieke lijf. Met een sterk energetisch lijf wordt ons fysieke lijf dan ook constant gevoed met waardevolle levensenergie, en dat resulteert dan weer in:

Vitaliteit

Meer en prettiger lichaamsbewustzijn

Meer innerlijke rust

Grote mate van tevredenheid

Sterkere intuïtie

Beter waarnemingsvermogen

Meer vrijheid (door het wegvallen van blokkades)

En meer! Lees ook dit artikel: Jouw energetische lijf als gids

Wat houdt het programma in?

Tijdens deze training kom je in contact met je eigen energetische lijf. Omdat elk mens anders is, zullen we verschillende technieken gebruiken om je fysieke en mentale gestel voor te bereiden op deze ervaring.

Tijdens de dag starten we met cognitieve oefeningen die hun oorsprong kennen in de huidige westerse cultuur. Zo leren we ons zelf op een paar vlakken beter kennen en vervolgen we met meer fysieke oefeningen. De fysieke oefeningen bestaan uit bewegingen die door vrijwel iedereen gedaan kunnen worden, veelal in combinatie met bewuste ademhalingstechnieken. We gebruiken toegankelijke (geleide) meditatietechnieken, zelfonderzoek om beperkende overtuigingen te ontdekken, en we genieten van diepe ontspanning.

Door de oefeningen kom je tot nieuwe inzichten, raak je een nieuw gevoel aan, ga je even uit je hoofd. De ruimte die daar gecreëerd wordt, gebruiken we om op te vullen met prana, levensenergie die je tussen je handen kunt gaan voelen.

Contact met je energetische lijf

Wat als heel bijzonder van de dag wordt ervaren, is veelal de gewaarwording van je eigen energetische lijf. Ook voor hen die het al kennen, want de energie gaat sterker stromen door de oefeningen die we doen. Je kan zelf de energie tussen je handen voelen stromen, ook als die op een afstandje van elkaar staan. Mocht dat tegen het einde van de dag nog niet merkbaar zijn voor je, dan kan Wouter je in contact stellen met de juiste frequentie. Er is dan geen sprake van een fysieke aanraking, maar door rustig te zitten kan je de energie ook tussen jouw handen gaan voelen stromen.  Vanaf nu kan je het zelf gebruiken, sterker laten worden en vooral van genieten!

Wat haal je uit deze training?

 • Na de training voel je je stukken lichter! Door de verschillende oefeningen op mentaal en fysiek vlak ben je meer uit je standaard perceptie van de wereld gestapt en sta je meer open voor andere sensaties, en voel je meer rust van binnenuit.
 • Je hebt tijdens de training ervaren wat het is om energie tussen je handen te voelen stromen, zonder hulp van buitenaf. Je kan deze eigen levensenergie telkens weer oproepen. Des te meer je hier mee gaat oefenen des te sterker zal de stroom voelbaar en zelfs overdraagbaar worden.
 • Je bent weer een mooie stap verder in je persoonlijke ontwikkeling, je systeem heeft een upgrade gehad.
 • Je krijgt een mooi pakket met yoga en meditatieoefeningen mee naar huis, die allemaal tot doel hebben je energetisch lijf te versterken.
 • Je krijgt een certificaat van deelname waarop staat vermeld dat jouw energetisch lijf actief is.
 • je ontmoet mooie mensen die net als jij persoonlijk willen ontwikkelen.

Voor wie is deze training?

 • Voor iedereen die behoefte voelt om meer uit het leven te halen.
 • Voor iedereen die wel eens een yogales of meditatie volgt, en die graag een diepere beleving heeft van de levensenergie.
 • Voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je eigen levensenergie kan je richting geven. Lees ook dit blog: Je eigen gids
 • Voor iedereen die graag in verbonden contact is met andere mensen, professioneel en privé, fysiek en mentaal.
 • Voor iedereen die graag gezonder wilt leven, een lijf waarin de levensenergie goed stroomt herstelt en heelt sneller waardoor je gezondheid beter op peil blijft.

Praktische informatie

Investering: 385 euro inc btw, biologische lunch en drankjes gedurende de dag.

LET OP: Tijdelijke introductiekorting van maar liefst 130 euro!

Boek nu met introductiekorting voor 255 euro inc btw

Altijd een persoonlijke intake (via telefoon of zoom) voorafgaand aan training, duur ongeveer 20 minuten

Aantal deelnemers: Maximaal 8

Locatie : Faas Eliaslaan 13, Baarn

Unieke no cure no pay regeling van toepassing. Kom je tijdens de training niet in contact met je eigen energetische lijf, dan krijg je vrij van kosten begeleiding van Wouter om je voor te bereiden op een gratis volgende trainingsdag. Lukt het dan nog steeds niet, dan krijg je je geld weer terug.

Data aankomende trainingen:  

22 maart 9:00 – 17:00

21 april 9:00 – 17:00

2 juni 9:00 – 17:00

15 juni 9:00 – 17:00

 

Reserveer nu jouw stap naar een upgrade van je leven!

Carrie Herbert
Carrie Herbert
Wouter's healing presence and energy is life transforming. I highly recommend his healing sessions. He brings such deep integrity, wisdom and compassion into his heart and soul care of others. Thank you Wouter, such a gift of life.
Roemer Warners
Roemer Warners
Heel tof! Heeft mij goed gedaan :)
Barbara Lieberom
Barbara Lieberom
Heb mezelf deze heerlijke dag kado gegeven. Het was een fijne combinatie van yoga en meditatie, een afwisseling van inspanning en ontspanning. Tussendoor gaf Wouter interessante achtergrondinformatie bij de oefeningen. De sfeer was heel goed in de groep en daardoor voelde het veilig om gevoelens met elkaar te delen. Gedurende de dag voelde ik me steeds lichter en blijer worden en aan het einde voelde ik mijn energie volop stromen.
Kim de Vries
Kim de Vries
‘Ontmoet je energetische lijf’ Was een onwijs Bijzonder lekkere & waardevolle dag, Veeeeel gevoeld én geleerd💎 Wouter zet met zijn energie een enorm krachtig veld neer waarin wij onze eigen energie zo helder konden voelen en oefeningen konden uitvoeren. Oefeningen afgewisseld met uitleg. Heel helder gemaakt waarom het eea belangrijk is en bepaalde effecten heeft, en het dan zelf ervaren. Magische combi vind ik! Ik voelde mn energetische en fysieke lijf duidelijker. zachter, schoner, krachtiger en meer verbonden - vanuit mn kern. Dankje Wouter, voor het ‘onzichtbare’ zo praktisch en helder en voelbaar te maken. Thuis er mee door kunnen en de schone en krachtige vibratie voortzetten is super waardevol😄💃💛
Anne Tijhuis
Anne Tijhuis
Mijn sessies bij Wouter heb ik als mega prettig ervaren. Zijn gaves zijn onnavolgbaar. Ik voel me vele malen beter, sterker en krachtiger. Dank je wel!!
Willeke Scholten
Willeke Scholten
Deze behandeling is geweldig het heeft Mij naar een hoger energetisch niveau gebracht daardoor heb ik meer kunnen voelen en hele fantastische beelden en hele fijne kleuren mogen ervaren.
gert de groot
gert de groot
Energie is wat Wouter niet alleen bezighoudt maar ook bereid is te delen. Terwijl ik Wouter al lang ken, ben ik toch positief verbaasd over zijn energetische capaciteiten. Hij vertelt wat hij doet en hij doet wat hij vertelt, een aanrader dus! Doe er je voordeel mee, heb ik ook gedaan. Gert
Marijke
Marijke
De heling van Wouter kwam precies op het juiste moment. Ik zat heel laag in mijn energie, de batterij was leeg. Na de heling voelde ik mijn levensenergie en sprankel weer. Heel fijn!🙏
Marcel
Marcel
Wouter laat de energie in je (weer) stromen. Ik gun iedereen deze ervaring van heling en thuiskomen in jezelf!