ENERGY EXPERIENCE EVENTS

Ontmoet je energetische lijf tijdens een van de aankomende workshops of retreats. Ervaar deze grote bewustzijnsverruiming samen met een groep mensen die allemaal klaar zijn voor een upgrade van hun systeem.

Ontmoet je energetische lijf – 3 daagse

Tijdens deze training kom je in contact met je eigen energetische lijf. Ons energetische lijf is in staat vitale levensenergie te transporteren door ons fysieke lijf. Met een sterk energetisch lijf wordt ons fysieke lijf dan ook constant gevoed met waardevolle levensenergie, die vitaliteit bevordert.

Ontmoet je energetische lijf – 1 dag

Ontmoet je energetische lijf in 1 dag, een divers en uniek programma om je mind tot rust te brengen, en die mogelijkheid aangrijpen om in contact te komen met energie die altijd al in jou zat. Tijdens de dag vindt er een initiatie plaats, waardoor jouw energetische systeem voelbaar geactiveerd wordt. Dit is met recht uniek in Nederland, in 1 dag een upgrade van je systeem, toepasbaar voor de rest van je leven.

Energy Yoga en IJsbad

In samenwerking met Gert de Groot organiseren we een aantal keer per jaar een middag om je zenuwstelsel een boost te geven. We combineren energieke yoga, meditatie en ademhalingstechnieken met een duik in een ruim en vooral ijskoud bad.