HIGH FREQUENCY HEALING

Ervaar de helende kracht van hoge energetische frequentie tijdens een persoonlijke sessie. Transformeer je beperking naar meer levensenergie in je leven.

1,5 uur

In de eerste sessie nemen we de tijd om te ontspannen, te verdiepen en de energetische heling te integreren. Jij gaat geactiveerd én geaard weer terug naar huis.

Persoonlijk

Geen vraag is te diepgaand en niks is raar. Je kunt vertrouwen op persoonlijke 1-op-1 begeleiding. Na elke sessie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Toegankelijk

Je hoeft geen ervaring te hebben met energiewerk. Als je ervoor open staat en je graag wilt herstellen, ervaar je de werking van hoge helende frequentie in jouw eigen lichaam.

Herkenbaar?

 • Je wordt door lichamelijk ongemak beperkt om alles uit het leven te halen.
 • Je klachten zijn langdurig en hardnekkig en niet verholpen door reguliere zorg.
 • Je hebt een grote wilskracht om te herstellen.
 • Je durft je ongemak aan te kijken en ervan te leren.
 • Je wilt het zelfhelend vermogen van je lichaam een boost geven.
 • Je staat open voor helen met hoge energetische frequentie.

“Alles is energie. Door te verbinden met hoge helende energetische frequentie ben je in staat om je lichaam een upgrade te geven.”

Wouter den Dulk

Oprichter LiFT – Energy for Life

High frequency healing sessie

Alles in het leven bestaat uit energie. Eeuwenoude volkeren wisten dit al en tegenwoordig is er steeds meer wetenschappelijk bewijs vanuit kwantumfysica dat het kleinste, ondeelbare deeltje mogelijk alleen uit energie bestaat.

Vaak zijn fysiek merkbare klachten energetische systemen met een verstoorde frequentie. Door af te stemmen op hoge helende frequentie wordt deze blokkade getransformeerd naar zijn originele staat.

Dit betekent dat het lichaam kan genezen, als het daartoe geprogrammeerd is. Hierdoor ervaar je vrijheid, rust en harmonie in je leven.

Dit kun je ervaren

 • Hoe helende energie met een hoge frequentie door jouw lichaam stroomt
 • Hoe het zelfhelend vermogen van jouw cellen een boost krijgt
 • Hoe je bewustzijn verschuift doordat je energie op een diepgaande manier kunt voelen
 • Hoe je verbonden bent met alles in het leven
 • Hoe je lichaam, geest en ziel samen kunnen werken
 • Hoe stromende energie je algehele levensgeluk vergroot

Praktische informatie

De eerste sessie bestaat altijd uit een intake, healing en integratie.
Hierna kan er gekozen worden voor een op maat gemaakt vervolgtraject inclusief oefeningen om thuis te integreren.

Locatie: Baarn
Duur intake: 1.5 uur
Kosten intake: 145 euro

Ervaringen van anderen

“Hi Wouter, ik wilde je nog even zeggen dat de last bij mijn knie, lies en heup als sneeuw voor de zon aan het verdwijnen is. Het is echt zacht aan het worden en stroomt weer. Zo bijzonder!”

Claartje, 49 jaar

“Al maanden had ik een slijmbeurs ontsteking in mijn bekken en kon daardoor moeilijk lopen. Na drie HFH behandelingen heb ik vandaag meer gelopen dan de afgelopen maanden bij elkaar. Wat ben ik dankbaar voor deze bijzondere wending!”

Maarten, 46 jaar

“Mijn migraines tovert hij elke keer weer weg als niets anders helpt, door de diepere rust die ik in mijn lijf ben gaan ervaren is dit ook echt beter geworden, net zoals de onrust thv mijn borst. Gouden handen en krachtige energie. Dankjewel!”

Marleen, 45 jaar

Vragen mag je altijd stellen

Hieronder vind je alvast wat antwoorden.

Hoe ziet een high frequency healing sessie eruit?

Na een kort gesprek over jouw doelstellingen mag je gaan liggen op een riante ligstoel. Je kleren houd je aan. Wouter gaat naast je zitten en maakt contact met zijn energetische lijf, en plaatst dan zijn handen op jouw arm en schouder. Daarna zal hij intuïtief op verschillende plekken op je lijf zijn handen leggen, of er boven laten zweven. Als je behoefte hebt aan aandacht voor een specifieke plek, of juist niet, kan je dit altijd voorafgaand aan de sessie aangeven.

Ik heb een ernstige ziekte. Wat kan jij voor mij betekenen?

Voor elke aandoening is een behandeling. Tijdens de intake bespreken we wat jij zou willen. De effecten van de behandelingen zijn grenzeloos. Samen kunnen we ontdekken wat er mogelijk is. Ik zal en kan nooit beloftes doen, maar ik heb zoveel “wonderen” gezien dat ik niets zal uitsluiten. Ik werk altijd langs 4 paden, allen zijn net zo waardevol en kunnen je veel brengen.

Ik heb een ernstige blessure. Wat kan jij voor mij betekenen?

High Frequency Healing werkt heel direct op blessures. De hoge frequentie geeft een boost aan het zelfhelend vermogen van de cellen, waardoor de genezing sneller zal verlopen. Bij blessures verdient het aanbeveling meerdere sessies kort achter elkaar te plannen voor snel resultaat. Je zal merken dat ook na de behandelingen de energie nog een tijdje doorstroomt in je lijf.

Ik heb geen ervaring met energiewerk en vind het spannend. Zou dit dan wel iets voor mij kunnen zijn?

De meeste mensen hebben geen ervaring met energiewerk, dus daar is niets vreemds aan. Je hoeft je ook geen zorgen te maken, de energie voelt heel warm en rustig aan, en komt geleidelijk je lichaam binnen. Mocht het teveel voor je zijn, kan je dit altijd aangeven. Ik leer je technieken om hier mee om te gaan, waardoor je eigen energetische lijf sterker wordt.

Ik ben erg nuchter en sceptisch over deze dingen. Heeft het wel zin om te komen?

Ook voor jou zal de energie zijn werk doen. Iedereen kan de energie voelen, al kan het wat meer tijd kosten als je mentaal er minder open voor staat. 

Ik nodig je uit onderzoek te doen. Er komt steeds meer wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat je mindset en energie voor genezing kunnen zorgen. Vanuit kwantumfysica is bewezen dat het kleinste aantoonbare deeltje pure energie, en dus trilling is. Als je jezelf ervoor openstelt valt er veel te ontdekken op dit vlak.

Is High Frequency Healing ook iets voor kinderen?

Ja, kinderen ervaren de energie als iets heel prettigs en kunnen heel levendig beschrijven waar en hoe ze het voelen. Door deze intense ervaring lukt het de kinderen ook lang te blijven liggen of zitten tijdens een behandeling, en kan de energie zijn werk goed doen. Over het algemeen helen kinderen sneller dan volwassenen. Ook op High Frequency Healing behandelingen reageren ze sneller dan volwassenen.

“De veiligste plek op aarde, is diep in jou.”

Wouter den Dulk

Oprichter LiFT – Energy for Life

Ben jij klaar voor de kracht van levensenergie?