Energy Yoga en IJsbad – halve dag

In samenwerking met Gert de Groot organiseren we een aantal keer per jaar een middag om je zenuwstelsel een boost te geven. We combineren energieke yoga, meditatie en ademhalingstechnieken met een duik in een ruim en vooral ijskoud bad.

Wim Hof Methode en Energieke Yoga

Bij de ijsbad-sessie gebruiken we de Wim Hof methode, waarbij ademhaling, mentale voorbereiding en contact met je fysieke lijf centraal staan.

De combinatie met energieke yoga is erg ondersteunend om een mooie ervaring te hebben tijdens de ijsbad sessie. Je bent je namelijk meer bewust van wat er in je lijf gebeurd en wat je werkelijk voelt. Door de yoga en meditatie zijn je gedachten rustiger, en mogelijke angst die je zou kunnen ervaren is veel minder op de voorgrond aanwezig. Het overwinnen van jezelf en van je beperkende overtuigingen gaat een stuk makkelijker!

Grenzen van je comfortzone

Dit wordt een onvergetelijke dag waarin je wordt uitgedaagd, waar je samen met anderen buiten de grenzen van je comfortzone komt en zal merken dat daar schatten te vinden zijn, in plaats van donkere gebieden waar je angst je voor zal waarschuwen. Naast de warme en begripvolle begeleiding is er ook veel ruimte voor je vragen, waarom werkt het en hoe dan precies? En hoe zal ik er op reageren?

Al kom je voor de kou, er is ook een sauna om weer lekker op te warmen, en we sluiten af met een gezonde en eerlijke maaltijd, en met elkaar. We delen onze ervaringen, naar eigen inzicht en behoefte, ook met elkaar, zodat de ervaring beter integreert in je geest.

Praktische informatie

Datum: wordt gepland
Tijden: start om 13.00 uur en eindigt na een veelzijdige en heerlijke maaltijd om 20.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 7

Investering: 190 euro incl BTW, drankjes en vegetarisch diner