Ontmoet je Energetische Lijf in 1 dag

Laat je door Wouter den Dulk meenemen op de reis naar je energetische lijf.

Van denken naar weten, van geloven naar ervaren!

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam, een subtiel en gevoelig instrument waar we nog te weinig mee omgaan in het dagelijks leven. We kunnen het met onze zintuigen nauwelijks waarnemen, omdat we het niet kunnen zien, horen of ruiken. Het is echter wel voelbaar, dus helemaal onbereikbaar is het zeker niet. Deze training geeft je een sterker energetisch systeem, dat tastbaar wordt en altijd bij je blijft!

Wat heb je aan je energetische lijf?

Ons energetische lijf is in staat vitale levensenergie te transporteren door ons fysieke lijf. Met een sterk energetisch lijf wordt ons fysieke lijf dan ook constant gevoed met waardevolle levensenergie, en dat resulteert dan weer in:

Vitaliteit

Meer innerlijke rust

Grote mate van tevredenheid

Sterkere intuïtie

Beter waarnemingsvermogen

Meer vrijheid (door het wegvallen van blokkades)

En meer! Lees ook dit artikel: Jouw energetische lijf als gids

Wat houdt het programma in?

Tijdens deze training kom je in contact met je eigen energetische lijf. Omdat elk mens anders is, zullen we verschillende technieken gebruiken om je fysieke en mentale gestel voor te bereiden op deze ervaring.

Tijdens de dag starten we met wat cognitieve oefeningen, leren ons zelf op een paar vlakken beter kennen en vervolgen we met meer fysieke oefeningen. De fysieke oefeningen bestaan uit bewegingen die door vrijwel iedereen gedaan kunnen worden, veelal in combinatie met bewuste ademhalingstechnieken. We gebruiken toegankelijke (geleide) meditatietechnieken, zelfonderzoek om beperkende overtuigingen te ontdekken, en we genieten van diepe ontspanning.

Door de oefeningen kom je tot nieuwe inzichten, raak je een nieuw gevoel aan, ga je even uit je hoofd. De ruimte die daar gecreëerd wordt, gebruiken we om op te vullen met prana, levensenergie die je tussen je handen kunt voelen.

Initiatie

Wat als meest bijzonder van de dag wordt ervaren, is veelal de initiatie door Wouter. Na de initiatie (of activatie) kan je zelf de energie tussen je handen voelen stromen, en bent daarmee in contact met je energetische lijf. Vanaf nu kan je het zelf gebruiken, sterker laten worden en vooral van genieten!

Wat haal je uit deze training?

  • Na de training voel je je stukken lichter! Door de verschillende oefeningen op mentaal en fysiek vlak ben je meer uit je standaard perceptie van de wereld gestapt en sta je meer open voor andere sensaties, en voel je meer rust van binnenuit.
  • Je hebt tijdens de training ervaren wat het is om energie tussen je handen te voelen stromen, zonder hulp van buitenaf. Je kan deze eigen levensenergie telkens weer oproepen. Des te meer je hier mee gaat oefenen des te sterker zal de stroom voelbaar en zelfs overdraagbaar worden.
  • Je bent weer een mooie stap verder in je persoonlijke ontwikkeling, je systeem heeft een upgrade gehad.
  • Je krijgt een mooi pakket met yoga en meditatieoefeningen mee naar huis, die allemaal tot doel hebben je energetisch lijf te versterken.
  • Je krijgt een certificaat van deelname waarop staat vermeld dat jouw energetisch lijf actief is.

Voor wie is deze training?

  • Voor iedereen die behoefte voelt om meer uit het leven te halen.
  • Voor iedereen die wel eens een yogales of meditatie volgt, en die graag een diepere beleving heeft van de levensenergie.
  • Voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij hun persoonlijke ontwikkeling. Je eigen levensenergie kan je richting geven. Lees ook dit blog: Je eigen gids
  • Voor iedereen die graag in contact is met andere mensen, professioneel en privé, fysiek en mentaal.
  • Voor iedereen die graag gezonder wilt leven, een lijf waarin de levensenergie goed stroomt herstelt en heelt sneller waardoor je gezondheid beter op peil blijft.

Praktische informatie

Investering: 415 euro inc btw, biologische lunch en drankjes gedurende de dag

Altijd een persoonlijke intake (via telefoon of zoom) voorafgaand aan training, duur ongeveer 20 minuten

Aantal deelnemers: Maximaal 8

Locatie : Faas Eliaslaan 13, Baarn

Unieke no cure no pay regeling van toepassing. Kom je tijdens de training niet in contact met je eigen energetische lijf, dan krijg je vrij van kosten begeleiding van Wouter om je voor te bereiden op een gratis volgende trainingsdag. Lukt het dan nog steeds niet, dan krijg je je geld weer terug.


Data aankomende trainingen:  

29 september 9:00 – 17:00

13 oktober 9:00 – 17:00

27 oktober 9:00 – 17:00

10 november 9:00 – 17:00

Reserveer nu jouw stap naar een upgrade van je leven!

 

Julia BalJulia Bal
13:10 05 Sep 23
Een fijne locatie in alle rust met een mooie programma die je terugbrengt naar jouw wensen en uitdagingen op dat moment. Wouter en Marleen begeleiden de meditaties op een relaxte en leuke manier. Even terug naar jezelf met alle aandacht, en we hadden ook nog als verassing sneeuw op de Veluwe, heerlijk!
Lorraine VesterinkLorraine Vesterink
09:13 01 Sep 23
Opbrengst na de 24 uurs yoga / meditatie: m'n hartgebied staat volledig open en m'n hoofd was nog nooit zo rustig. Dank!
katleen gieliskatleen gielis
09:36 04 Aug 23
Ik ben terug thuis mogen komen in mijn lichaam!Wouter stelde een aantal rake vragen die mij snel tot de kern van mijn thema's brachten. Zijn inspirerende woorden en zachte manier van werken zorgde ervoor dat ik mij helemaal welkom voelde. Het was een mooie en helende reis. Een reis naar binnen zodat ik ook terug licht en diep verbondenheid met mezelf mocht ervaren. 🙏
Maarten WitteMaarten Witte
20:39 03 Aug 23
Voor mij gaat deze behandeling over - wederzijds - vertrouwen. Vertrouw op het genezend vermogen van Wouter, de genezer. Vertrouw op het genezende zelf. Wouter is oprecht - een echte ‘helper’, en daarnaast een heel fijn mens, met een kalmerende energie. Sterk aanbevolen!
Marleen OnghenaMarleen Onghena
19:30 03 Aug 23
De energie van Wouter en zijn manier van werken heeft me enorm geholpen bij mijn hardnekkige migraines, wanneer niets meer hielp kon hij me telkens in rust en ontspanning brengen waardoor mijn migraines telkens weer wegebden, keer op keer. Doordat mijn lichaam in diepere rust kon komen werd dit op termijn ook beter, net zoals de onrust thv mijn borst. Gouden handen en krachtige energie. Dankjewel 🙏
js_loader